Ελαιόλαδο Ρίζα Ζωής

Ελαιόλαδο Ρίζα Ζωής

Riza Zoe

Riza Zoe στα ελληνικά σημαίνει η Ρίζα της ζωής.

Το δένδρο της ελιάς αποτελεί σύμβολο πολιτισμού σε όλη της ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Προκειμένου τα ελαιόδεντρα να είναι πιο παραγωγικά, κλαδεύονται, με αποτέλεσμα η ξυλεία αυτή να καταλήγει ως καύσιμη ύλη για τα τζάκια.

Στα ξύλα αυτά, εμείς είδαμε την ευκαιρία για αναγέννηση δημιουργώντας μια μοναδική συσκευασία όπου επανενώνει το ελαιόλαδο με το ίδιο το ξύλο που το γέννησε. Αυτός είναι και ο τρόπος μας, να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε.

 

Χειροποίητα μπουκάλια

Το ξύλο της ελιάς είναι από τα πιο δύσκολα ξύλα όταν πρόκειται να επεξεργαστεί. Το αποτέλεσμα όμως είναι μοναδικό.

Έτσι κάθε μπουκάλι είναι ξεχωριστό, χάρη στα ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Ένα σχέδιο το οποίο προσομοιάζει είτε σε κουφάλα ελιάς είτε σε σταγόνα ελαιολάδου, επιτρέπει την οπτική επαφή με το ελαιόλαδο.

 

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κουζίνας. Riza Zoe ονομάζεται το Premium εξτρα παρθένο ελαιόλαδο της ποικιλίας Μανάκι, η οποία διακρίνεται για τα πολύ πλούσια γευστικά της χαρακτηριστικά. Η συγκομιδή και η ελαιοποίησή του έλαβε χώρα στο Καλέντζι της Κορινθίας, και συσκευάσθηκε στην πιο μοναδική συσκευασία.

Διαθέσιμο σε συσκευασίες των 50, 200, 250 και 500 ml

by Tasiopoulos Anastasis

Video

Πατήστε τον παρακάτω συνδεσμό να δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=HWwgbWUybvQ&feature=share&fbclid=IwAR27E9gV0tOeukTQyuHJOZHOOYoJrigli2qdSuCnVgYDZK_PQ4mGrUsfQBsΔείτε περισσότερα

Φυτά κατάλληλα για φράχτες

Φυτά για φυτικούς φράχτες

Χουρμαδιά

Περιέχει σίδηρο, κάλιο, ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο, θείο και φώσφορο.