Τα καλύτερα παιχνίδια κηπουρικής (VIDEO)

Τα καλύτερα παιχνίδια κηπουρικής (VIDEO)

Τα παιδιά μυούνται στην κηπουρική με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Η κηπουρική είναι ένα πολύ ωραίο χόμπι, όχι μόνο για μεγάλους αλλά και για μικρούς. Ο ωραιότερος τρόπος εξοικείωσης είναι το παιχνίδι. Μικροί κηπουροί έχουν τα δικά τους θερμοκήπια, κάνουν τα δικά τους σπορεία και φτιάχνουν νεραϊδόσπιτα με αληθινό γρασίδι! Γίνονται εντομολόγοι και παρατηρούν έντομα στα εντομοσκόπια και η φαντασία τους καλπάζει. Σας προτείνουμε ευφάνταστα παιχνίδια που προάγουν την παιδαγωγική αξία του παιχνιδιού και της κηπουρικής. VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=EYvue5Ep1To

Ο υδροπονικός κήπος μου

Ένα καινοτόμο παιχνίδι για πειράματα με τεχνικές υδροπονικής καλλιέργειας! Με τις ειδικές δεξαμενές καλλιέργειας, το παιδί μπορεί να καλλιεργήσει φυτά χωρίς χώμα! Με πλήρες εξοπλισμό και το αναλυτικό εικονογραφημένο εγχειρίδιο το παιδί θα βρει όλες τις πληροφορίες. 

Βρείτε το προϊόν στα σημεία που επιλέξαμε, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://geni.us/uQNv

 

Θερμοκήπιο

Το Θερμοκήπιο είναι το ιδανικό επιστημονικό εκπαιδευτικό σετ για το παιδί που θέλει να έρθει σε επαφή με τον κόσμο της βοτανικής από κοντά, φροντίζοντας και καλλιεργώντας πολλά φυτά. Πρόκειται για πλήρες σετ με συναρμολογούμενο διαφανές θερμοκήπιο, τύρφη, σπόρους και άλλα πολλά στοιχεία, το οποίο θα επιτρέψει στο παιδί σας να γίνει ένας έμπειρος βοτανολόγος και να δοκιμάσει τις επιστημονικές του ικανότητες! Το πλούσιο εικονογραφημένο εγχειρίδιο θα σας δώσει πολλές πληροφορίες για τους παράγοντες που επηρεάζουν την καλλιέργεια φυτών, τη χλωροφύλλη και τη φωτοσύνθεση.  

moustakastoys.gr https://mikk.ro/DHvJ

Mega Bio Θερμοκήπιο

Ένα επιστημονικό σετ για να φτιάξετε το δικό σας φυσικό θερμοκήπιο και να ανακαλύψετε τα μυστικά της βιολογικής γεωργίας! Με πιστοποιημένους σπόρους και βιοδιασπώμενα βάζα για την απόλαυση νόστιμων λαχανικών! Περιλαμβάνεται σετ-εγχειρίδιο με πολλά υλικά! 

Βρείτε το προϊόν στα σημεία που επιλέξαμε, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://geni.us/g1pDZ

 

Μετεωρολογικός Σταθμός

Κατασκεύασε ένα μετεωρολογικό σταθμό όπου θα είναι εξοπλισμένος με θερμόμετρο, αιολικό ανεμοδείκτη, μετρητή βροχής και ανεμόμετρο. Κάνε το πείραμα με το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Βρείτε το προϊόν στα σημεία που επιλέξαμε, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://geni.us/nAvITp

Εντομοσκόπια και συλλέκτες εντόμων

Ο συλλέκτης εντόμων από την εταιρία Haba ήρθε για να κάνει την εμπειρία της παρατήρησης των μικρών πλασμάτων πιο διασκεδαστική. Τώρα τα παιδιά μπορούν να παρατηρήσουν τα ερευνητικά τους αντικείμενα πριν τα απελευθερώσουν ξανά. Για να μην σας διαφύγουν τα έντομα, απλώς στρίψτε το δοχείο συλλογής. Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά επίπεδα εξαγωγής (χαμηλό-μεσαίο-δυνατό). Τα έντομα δεν τραυματίζονται κατά την εισαγωγή και την εξαγωγή. Λειτουργεί με μπαταρίες. Κατάλληλο για παιδιά από 5 έως 12 ετών. Διαστάσεις προϊόντος: 30 x 20 x 8 εκ.

Βρείτε το προϊόν στα σημεία που επιλέξαμε, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://geni.us/APVh5

Σετ εξερευνητή της ιταλικής εταιρίας Navir για επίδοξους εξερευνητές της φύσης και της εξοχής. Περιλαμβάνει μεγεθυντικό φακό, ζούμ, και τριπλό εντομοσκόπιο. Το σετ διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Έχουμε ψάξει τα καλύτερα σημεία της αγοράς που μπορείτε να τα βρείτε. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τα αγοράσετε: https://geni.us/APVh5

 

Εργαστήριο Βοτανικής

Για τους μικρούς μας φίλους που ασχολούνται με την κηπουρική, η εταιρία Navir δημιούργησε το κατάλληλο εργαστήριο στο οποίο μπορείτε να φυτέψετε και να φροντίσετε τα δικά σας φυτά! Περιλαμβάνει όλα τα σύνεργα κηπουρικής και σπόρους! Κατάλληλο από 8 ετών και άνω. 

Βρείτε το προϊόν στα σημεία που επιλέξαμε, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://geni.us/jymRHF

Αυτοκινούμενο μανάβικο

Γυρνάει στις γειτονιές και πουλάει φρέσκα αγροτικά προϊόντα όπως λαχανικά, αβγά, γάλα, μέλι, και πολλά άλλα. 

laredoute.gr https://mikk.ro/DHvd

Λουλουδονεραϊδόκηπος & Νεράιδα Andrena

Δημιουργήστε έναν μαγευτικό κήπο νεράιδων στο χώρο σας!!

Μέσα στη νεραϊδοσυσκευασία μας θα βρείτε ένα όμορφο λουλουδόσπιτο, τη νεράιδα Andrena, τον χαριτωμένο φίλο της το ποντικάκι που ζει μέσα σε ένα λουλούδι, διάφορα διακοσμητικά στοιχεία και σπόρους γρασίδι. 

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε έναν όμορφο, μαγικό κήπο εύκολα, απλά προσθέτοντας χώμα. Οι νεράιδες θα λατρεύουν να ζουν μέσα σε αυτόν!

Όλες οι φιγούρες είναι βαμμένες με οικολογικές μπογιές στο χέρι και κατασκευασμένες από ποιοτικά μη τοξικά υλικά. 

e-gadgets.gr https://mikk.ro/DHvh

Ο Κήπος με τους Μονόκερους & Το Μαγικό Πηγάδι

Η νεράιδα Belle και οι φίλοι της οι μονόκεροι, σας προσκαλούν στον μαγικό τους κήπο με θέμα το ουράνιο τόξο.  

Τους αρέσει να καλλιεργούν φυτά από σπόρους και να παίζουν μέσα σε αυτόν… Ακολουθήστε τους μονόκερους στη γέφυρα του ουράνιου τόξου και αφήστε τους να σας οδηγήσουν στο πηγάδι των ευχών, όπου μπορείτε να κάνετε μια ευχή χρησιμοποιώντας τους μαγικούς κρυστάλλους! Κάθε φορά που πετάτε έναν κρύσταλλο στο πηγάδι, εκείνο αλλάζει ως διά μαγείας τον φωτισμό του, σύμφωνα με το χρώμα του κρυστάλλου. Όταν ακούσετε τη μουσική και δείτε τα μαγικά φώτα, θα ξέρετε ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν! 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου για να συνδέσετε τον κήπο με άλλους νεραϊδόκηπους!  

Όλες οι φιγούρες είναι βαμμένες με οικολογικές μπογιές στο χέρι και κατασκευασμένες από ποιοτικά με τοξικά υλικά. 

e-gadgets.gr https://mikk.ro/DHvk

Ο Πύργος των Δράκων και ο μαγικός νεραϊδόκηπος

Καλλιεργήστε ένα μαγικό κήπο και διακοσμήστε τον πύργο των δράκων, που αποτελεί το σπιτικό για την πανέμορφη νεράιδα Thea, την μαμά δράκο και το γλυκύτατο μωρό δράκο.

Ακολουθώντας τις οδηγίες αλλά και την πολύτιμη καθοδήγηση των γονιών τους, οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν πώς να δημιουργήσουν έναν όμορφο μαγικό νεραϊδόκηπο που αποτελείται από μια αναρριχώμενη φασολιά και γκαζόν.

Το γκαζόν φυτρώνει στη σκεπή, διακοσμώντας τον πύργο, ενώ η φασολιά στα ειδικά πλαϊνά γλαστράκια ώστε να μεγαλώσει, να στηριχθεί πάνω στον πύργο και να τον αγκαλιάσει.

Εκτός από τους σπόρους γκαζόν και φασολιάς, τις φιγούρες της νεράιδας και των δράκων, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το αυγό του μωρού δράκου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το πότισμα των φυτών.

Το μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσετε είναι το χώμα για τα φυτά.

Ο Πύργος των Δράκων και ο μαγικός νεραϊδόκηπος αποτελεί ένα εκπληκτικό δώρο που συνδυάζει την φαντασία  και την δημιουργική απασχόληση με την διασκέδαση της ασχολίας με την φύση. Μπορεί να τοποθετηθεί μέσα και έξω από το σπίτι.

e-gadgets.gr https://mikk.ro/DHvn

Γλάστρα Σπίτι Peppa

Διασκεδάστε με τα παιδιά σας μεγαλώνοντας το δικό σας φυτό κάρδαμο μαζί με την αξιαγάπητη Peppa!  

Οι γλάστρες Peppa έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τα παιδιά ώστε να απασχολούνται δημιουργικά, φυτεύοντας συγκεκριμένους σπόρους οι οποίοι είναι εύκολο να αναπτυχθούν. Θα καλλιεργούν τα φυτά τους ενώ διασκεδάζουν, παίζοντας με τους χαρακτήρες της σειράς Peppa Pig. Σε κάθε σετ περιλαμβάνεται πλάνο καλλιέργειας για ακόμη περισσότερη διασκέδαση! 

Βρείτε το προϊόν στα σημεία που επιλέξαμε, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://geni.us/jLBaTK

Ποτιστήρι Γλάστρα Σπίτι Peppa Pig

Και Ποτιστήρι… και σπιτάκι…. και γλάστρα από τη διάσημη σειρά Πέππα το Γουρουνάκι.  

Οι συγκεκριμένες γλάστρες έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τα παιδιά ώστε να απασχολούνται δημιουργικά, φυτεύοντας σπόρους οι οποίοι είναι εύκολο να αναπτυχθούν. Θα καλλιεργούν τα φυτά τους ενώ διασκεδάζουν, παίζοντας με τους χαρακτήρες της σειράς Peppa Pig. Σε κάθε σετ περιλαμβάνεται πλάνο καλλιέργειας για ακόμη περισσότερη διασκέδαση!   

Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε γειτονιά με τα υπόλοιπα σπιτάκια της σειράς συνδέοντας τον φράχτη από το ένα σετ στο άλλο!  

e-gadgets.g https://mikk.ro/DHvp

 Δείτε περισσότερα

Γλυκοπατάτα

Νόστιμη και υγιεινή

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου

« Επτά δισεκατομμύρια όνειρα. Ένας πλανήτης. Κατανάλωσε με προσοχή».